Gul Chili i Paste 

 

Styrke: Mild

Glasskrukke: 205g

Doypack med låg: 1kg (HORECA).

Ingredienser: gul chili (capsicum baccatum), sojaolie, salt, citronsyre E330 (0.1%), natriumbenzoat E211 (0.1%), taragummi E417 (0.05%).

Kan indeholde spor af  MSG, jordnødder, sennep, æg, mælk og gluten.

Anvendelse: til fremstilling af saucer, supper, gryderetter, ceviches, tiraditos (til peruviansk og nikkei cuisine´s).

 

Opbevares køligt og tørt, på køl efter åbning.

 

 

Panca Chili Paste

Styrke: Mild. 

Glasskrukke: 205g

Doypack med låg: 1kg (HORECA)

Ingredienser: panca chili (capsicum chinense), salt, citronsyre E330 (0.2%), natriumbenzoat E211 (0.1%).

Kan indeholde spor af  MSG, jordnødder, sennep, æg, mælk og gluten.

Anvendelse: marinering af alle slags kød, at krydre og farve maden fx. gryderetter, sofritos og supper (til peruviansk og nikkei cuisines)/ use: to marinate all kinds of meats for flavoring and coloring foods such as stews, stir-fries, soups and dressings (to the peruvian and nikkei cuisine´s).

Opbevares køligt og tørt, på køl efter åbning.

 

Rocoto Chili Paste

Styrke: Hot.

Glasskrukke: 205g

Doypack med låg: 1kg (HORECA)

Ingredienser: rocoto chili (capsicum pubescens), salt, citronsyre E330 (0.25%), taragummi E417 (0.12%), kaliumsorbat E202 (0.045%), natriumbenzoat E211(0.045%).

Kan indeholde spor af  MSG, jordnødder, sennep, æg, mælk og gluten.

Anvendelse: til fremstilling af saucer eller kan også blandes med mayo. Til ceviches, tiraditos og leche de tigre (til nikkei og peruviansk cuisine´s).

 

Opbevares køligt og tørt, på køl efter åbning.