Gul Chili i Paste
Styrke: Mild
Glasskrukke: 205g
Doypack med låg: 1kg (HORECA).
Ingredienser: gul chili (capsicum baccatum), sojaolie, salt, citronsyre E330 (0.1%), natriumbenzoat E211 (0.1%), taragummi E417 (0.05%).
Kan indeholde spor af MSG, jordnødder, sennep, æg, mælk og gluten.
Anvendelse: til fremstilling af saucer, supper, gryderetter, ceviches, tiraditos (til peruviansk og nikkei cuisine´s).
Opbevares køligt og tørt, på køl efter åbning.
Panca Chili Paste
Styrke: Mild.
Glasskrukke: 205g
Doypack med låg: 1kg (HORECA)
Ingredienser: panca chili (capsicum chinense), salt, citronsyre E330 (0.2%), natriumbenzoat E211 (0.1%).
Kan indeholde spor af MSG, jordnødder, sennep, æg, mælk og gluten.
Anvendelse: marinering af alle slags kød, at krydre og farve maden fx. gryderetter, sofritos og supper (til peruviansk og nikkei cuisines)/ use: to marinate all kinds of meats for flavoring and coloring foods such as stews, stir-fries, soups and dressings (to the peruvian and nikkei cuisine´s).
Opbevares køligt og tørt, på køl efter åbning.
Rocoto Chili Paste
Styrke: Hot.
Glasskrukke: 205g
Doypack med låg: 1kg (HORECA)
Ingredienser: rocoto chili (capsicum pubescens), salt, citronsyre E330 (0.25%), taragummi E417 (0.12%), kaliumsorbat E202 (0.045%), natriumbenzoat E211(0.045%).
Kan indeholde spor af MSG, jordnødder, sennep, æg, mælk og gluten.
Anvendelse: til fremstilling af saucer eller kan også blandes med mayo. Til ceviches, tiraditos og leche de tigre (til nikkei og peruviansk cuisine´s).
Opbevares køligt og tørt, på køl efter åbning.