(TIGERMÆLK-MARINADE)

4-6 personer

 

Ingredienser

  • 3 mellemstore rejer per person
  • 4-6 stk. fisk skåret i små tern per person
  • 100 g gul chilipasta Uku
  • 1 spsk. rocotopasta Uku
  • 200 ml fiskefond (lav det selv ved at koge 3-4 stk. fisk i 350 ml vand. Si fisken fra og køl fiskefonden af)
  • 100 ml piskefløde
  • 350 ml friskpresset limesaft
  • 1 spsk. koriander, finthakket
  • 2 rødløg, finhakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket, eller 2 tsk. hvidløgspulver
  • 5 isterninger
  • 50 g Chulpe-majs, poppet
  • Salt

Ekstra:

Chifles (bananchips lavet af friturestegte madbananer)

 

Fremgangsmåde

Rør gul chilipasta, rocotopasta, hvidløg og fløde godt sammen i en skål. Tilføj herefter fiskefonden og bagefter isterningerne, så hele blandingen bliver godt kold. Nu tilføjes limesaften (skal altid tilføjes til sidst, så blandingen ikke skiller). Til sidst tilsættes koriander, rør rundt,  og smag retten til med salt.

Servering:

Skyl de hakkede rødløg i en skål, så smagen ikke er for intens. Herefter fordeles de hakkede løg i 4-6 glas og blandingen hældes i glassene. Sæt rejer og fisk på kanten af hvert glas, tilføj poppede majskorn i glassene og pynt med chifles (bananchips).

Leave a Comment