Ingredienser

  • 125 ml solsikkeolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 løg, hakket
  • 100g gul UKU-chilipasta
  • 4 skiver franskbrød eller ciabattabrød
  • 250 ml usødet kondenseret mælk (eller sødmælk)
  • 2 kyllingebryster (gem omkring 200 ml af kogevandet)
  • Muskatnød
  • Parmesanost
  • Salt og peber
  • 50 g valnødder
  • 3 hårdkogte æg
  • Persille til pynt

 

Tilbehør

Kogte kartofler skåret i skiver og/eller ris.

 

Fremgangsmåde

Læg brødet i blød i mælken. Put olien i en gryde og svits løg og hvidløg. Tilføj herefter den gule chilipasta, og når det er rørt godt sammen, puttes mælke- og brødblandingen i gryden. Rør rundt i blandingen ved lav varme, indtil olien begynder at samle sig i toppen. Herefter tilføjes det allerede kogte og pillede kyllingebryst. Mens de små strimler kyllingekød blander sig med salsaen, tilføjes 200 ml vand fra kogningen af kyllingen.

Til sidst skal man krydre retten med lidt muskatnød og revet parmesanost samt salt og peber.

 

Servering

Server retten sammen med kogte kartofler eller ris, og pynt med kogte æg i både eller skiver, hakkede nødder, persille og lidt parmesanost. 

 

Leave a Comment